❱ Bestyrelsen

Bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsesformand

Anne Sophie Gersdorff Schrøder

Bestyrelsesformand siden 2015. Anne Sophie arbejder til dagligt som CEO i Filmret ApS, hvor hun har ansvaret for den kollektive forvaltning af TV- og filmproducenternes rettigheder. Anne Sophie er uddannet jurist og advokat og har tidligere arbejdet flere år som chef for Kodas forlags- og medlemsservice.

Bestyrelsesmedlem

Tine Eilskov Jensen

Bestyrelsesmedlem siden 2015. Tine arbejder til daglig som Royaltychef i forlagskoncernen Gyldendal A/S, hvor hun har ansvaret for, at alle rettighedshavere får deres vederlag for Gyldendals udnyttelse af deres rettigheder. Tine har en mangeårig baggrund som Medlemsdirektør og Operationel direktør i Koda.

Bestyrelsesmedlem

René Szczyrbak

Medlem af bestyrelsen siden 2016 indvalgt på vegne af Filmret. Til daglig CEO & Founder af produktionsselskaberne STV Production A/S og Mayday Film A/S. René har arbejdet som producent af TV-programmer siden 1987 og sidder derudover også i bestyrelsen for den regionale filmfond FilmFyn.

Bestyrelsesmedlem

Søren Eusebius Jakobsen

Medlem af bestyrelsen siden 2015. Søren er konsulent (SEJ Consult) i mediebranchen og har en fortid som økonomichef, personaledirektør og TV-direktør i DR og siden som CEO for Nordisk Film. Han har i sine 45 år i branchen bestridt en lang række bestyrelses- og udvalgsposter.