❱ Ledige stillinger

Se ledige stillinger:

Rekruttering i REDK 

Som medarbejder i REDK bliver du del af en hel særlig virksomhedskultur og en arbejdsplads, som først og fremmest har medarbejdernes trivsel i fokus. Vi arbejder hver dag målrettet på at skabe de bedst mulige arbejdsbetingelser for vores medarbejdere og har et stort fokus på både det fysiske- og psykiske arbejdsmiljø.

I REDK skal alle medarbejdere føle sig trygge, kunne udvikle sig og føle sig ligeværdige. Vi vægter fællesskabet højt og respekterer hinanden, fordi vi mener det giver det bedste afsæt for de konstruktive samarbejdsrelationer, som vi er så afhængige af i hverdagen.

Da REDK beskæftiger sig med et nicheområde indenfor TV- og filmsegmentet, som kun ganske få har kendskab til, sørger vi altid for en grundig introduktion og oplæring til det fagspecifikke område, vi rekrutterer til. Har du spørgsmål til en konkret stilling eller REDK’s øvrige arbejdsfunktioner, er du meget velkommen til at kontakte os.  

Herunder kan du se vores ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via formularen til højre. Vi opfordrer til, at du udelukkende sender os de oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan behandle din ansøgning. REDK opbevarer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis der opstår mulighed for et samarbejde. Hvis du ønsker dit ansøgningsmateriale slettet, eller ønsker at få oplyst hvilke informationer vi opbevarer om dig, er du velkommen til at kontakte REDK.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Ledige stillinger

  • Ingen ledige stillinger

 

Skriv til os: